January 22, 2010 @ 4:01 PM + comments
Its Time To Partayyy!

Oh masih bernafas. Semalam waktu waktu macam ni semua pun tengah menggelabah gila sumpah menggelabah nak buat presentation yang selama ni di anggap azab untuk awal sem. Tapi hari ni, pada waktu ini, pada saat ini aku dah bersenang lenang dekat rumah yang tiap tiap minggu pun aku balik macam orang bodoh yang homesick kan rumah. Aku tahu ramai yang jelous dengan keberadaan aku dekat rumah ni.

Tapi,
Aku nak tinggal satu nota busuk kat sini.

1. Pengorbanan paling busuk sekali. Kena kurang kan online. Serious kena kurang,
2. Kurang kan makan. Yang ini memang patut. Jangan sampai aku jadi macam tong drum.
Memang melampau lampau.
3. TAK KAN SKIP CLASS. Dengar tu semua. Tak Akan, okay.

Okay cukup lah tu. Nama pun nota busuk memang padat dengan busuk nya macam simpan kentut dalam pensel box tin aku yang sampai berkarat selama enam sem aku pakai. Tu dah cukup membuktikan yang aku seorang yang setia. Ecececeh.

Hujung minggu aku hanya habis dekat rumah tiap minggu. Bagus lah macam tu. Homework pun tak siap lagi tapi kenapa aku masih ber-blogging. Aku nak muntah bila tengok muka sundal semalam. Rasa nak simbah je air dekat muka dia. Entah kenapa aku emo sangat ni. Mungkin hormon tak menentu. Harap paham lah.

And,
And..aku terdelete gambar semalam dalam phone. Sentap sekejap. Tak rajin pulak aku nak taip ni. Bye, then.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira