January 8, 2010 @ 8:54 AM + comments
Fckngxhstd

goodgoodgoodgoodgoodgoodgood dog.

Eh eh dua hari lepas ade orang perasan lah. Kesian nyaaaa. Ada orang sebut pasal sundal lah. Dan. Oh kalau check cermin jangan check muka sahaja. Check semua sekali okay? Cuba tiba tiba satu hari kau pergi kedai makan, kau mintak order 'nasi putih, daging merah, telur dadar satu'. Lepas tu waiter tu da tulis nak bawak pergi dapur. Kau panggil dia lagi mintak cancel 'telur dadar, nak tomyam campur'. Dua saat lepas tu. Kau tuka lagi sekali mintak 'telur bistik, tomyam campur lah'. Seronok kan? Wajib kau kena penampar. Buat lah kalau tak percaya.

Hari ini,

Hari jumaat. Indah nye dunia ketika tak ade kelas pagi ni. Bila da seronok sangat pun tak boleh jugak. Aku redha. Aku redha lagi dan lagi sekali selepas kejadian botol air yang hilang. Dan kali ni aku redha bila hari Jumaat tiba tiba ade kelas petang. Aku terus senyummmmmm lebarrrrrrr. Potong ahh. Bangun je hari ni terus online. Dengan harapan dapat tenang fikiran. Tengok youtube. Sudah. Sudah. Jangan tengok lagi. Pergi buat kerja sekolah.


NAK BUAT HOMEWORK.

bye then.

p/s: Macam mane lah periuk nasi bilik aku ni boleh rosak. Tambah lagi satu tension.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira