January 5, 2010 @ 9:00 PM + comments
Entri Yang Patutnya DiPost Hari Ni

Semalam tak sempat nak tulis.

Nervous gila kaw kaw tujuh langit tujuh keturunan (okay ini over-exaggerated). Tah ape ke jadah aku nervous. Tapi bukan aku sorang je. Nik semangat gila pergi kelas sampai scale rule semua bawak. Padahal first day je pun. HAHA.

Ini hari ni punya,

Shittssssssssss. First of all I totally forgot what I am mad of. This is messy. *Please do not ignore me. HAHA. Ohh baru teringat. Marah gila gila punya marah sebab baru dua hari kelas botol air aku yang paling menawan di dunia dah hilang. PAdahal tak cantik mane pon. Tapi tu boleh hilang. Tapi aku redha je. Beli baru okayy.

Jangan marah marah. Life must go on. Jangan lalui jalan yang hitam. Lalui lah jalan yang ade kaler lain. Biru ke, kuning ke, merah ke. Dan lagi satu. Macam busy je sem ni. Bukan macam. Dah memang. Redha jugak lah. Macam aku redha botol air aku hilang. Time buat assignment, buat. Time presentation, present. Skema tahap kangkang.

Mungkin ape aku nak cerita lepas ni amat menggelikan dan mungkin juga amat jiwang. Tapi tolong tepuk tangan dulu. HAHA. Luahan dikarang oleh si amat chantep asmara di kamar beradu.(8.31 pm)

Cancer. Dia aku punya. Dia aku mahu kenal kan kat semua readers. Para readers lelaki, jangan kecewa okay. Aku sudah lama ada prince. Cuma sekarang baru nak kenal kan. Para readers wanita sila rasa geli dengan post jiwang ini. Dan tutp window blog anda.

Kami sama sama jahat waktu jahat, sama sama baik dan alim sebalik nya.
Kami sama sama serious waktu serious, sama sama nakal dan degil sebalikn nya.
Dia senang fit-in dengan semua kawan aku.
Dia dengar lagu, tonton muvie, baca bahan bacaan yang sama dengan aku.
Dia caring, even up to little details, hinggakan ulcer pun.
Dia sporting amat, race haram layan, luckydraw pun layan.
Dia lawbreaker, sama dengan aku, kawasan larangan? jangan lalu? laluan sehala? Redah je.
Dia ada dimple, aku pun ada.
Dia baik selalu ingatkan aku untuk solat, bangun awal pagi etc etc oh ini dikira caring kan?
Dia ada banyak topik, chat sampai habis topik, sekejap je ade topik baru.
Dia naaakkaaaal!
Kami borak pasal jacket, pasal kereta, topik kami merepek, tapi kami layan.
Kami borak pasal hidup, pasal future, pasal amalan ibadat, topik kami nampak bosan, tapi kami layan.
Kami borak pasal itu, pasal ini, pasal tuuu, pasal niii, topik kami nampak dewasa, tapi kami layan.
Kami borak, pasal study, pasal buku, pasal lecturer, pasal DL, topik kami tak best. Oh ni kami tak layan.

Aku cerewet, dia reti memilih.
Aku cepat rimas, dia ada di sisi.
Aku menggelabah, dia tenang kan.
Aku emo, dia ada buat aku cheer up.
Aku happy, dia ada share the moment.
Aku miskin, dia jadi sugardaddy muahaha.
aku bosan, dia reti hiburkan.
Aku nakal, dia laaaaagggggiiiii naaakkaaal.
Aku gadis, dan dia, fine dengan semua perkara normal gadis gadis lain.

Mak aihhhh. Jiwang dohh. But fine. That's the truth. Okay. Tahniah sebab korang berjaya baca sampai bawah ni ha. Ingat kan da close window. HAHA. Petang tadi Beah ade cerita pasal eskelator. Bapak lawak gila gila. Sumpah lawak. Gelak kuat gila. Memang annoying tahu tak. Sampai ke saat ni, saat yang aku taip sekarang ni pon aku masih gelak lagi sebab tadi. Hahahahahaha........

p/s: Entri paling panjang pernah aku ade. Yeke?


Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira