January 15, 2010 @ 1:04 PM + comments
Be Careful of What You Wish For

What a hectic day. Letih lah macam ni. And gambar di atas pon tak de kene mengena jugak. Tapi aku nak bagitahu yang aku sedih berganda ganda. Kegembiraan tu kurang sempurna. Tapi bila cakap dengan Chep tadi dia setuju untuk teman aku keluar pada hari aku balik. Banyak barang dapur aku kena beli ni. HAHA. Tapi yang penting sekali ialah ke-cukup-sama-an frekuensi antara kami adalah pada tahap yang sama lagi. Yes, I know. Thanks Chep.

Hari tu aku kena tampar. Disebab kan taknak kena tampar sorang sorang aku ajak lah Nono (bukan nama sebenar). Jadi Nono pun kena tampar sekali malam tadi. Padan mukan. And tomorrow morning tu (hari ni lah), kitorang story storylah pasal tamparan yang diterima malam semalam tu. dekat member member yang lain, sekali semua tak percaya yang kami ditampar oleh dia.

Sekali Gaga (bukan nama sebenar) pun datang cakap yang dia kena tampar sekali. Perghh. Taknak bla. Walau pun ramai yang tak percaya yang dia tampar kami, tapi kami.......... Okay, kami pun tak percaya. At first lah kan. Tapi entah apa apa. Tapi lagi, persoalan nya ape telah aku merapu dan sebenar nye aku telah sedar dari perapuan ini dan tak ingat ape aku nak tulis masa mula mula aku taip tajuk. Okay.

Sekarang mood da malas. Nak mandi. And and tadi ouh wow. Aku dan Jimmy pergi buat donation tadi. Tapi segan gila nak capture. So no pictures to upload. Tak ape lah. Yeah. Aku dan KL semakin dekat.


Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira