December 7, 2009 @ 4:17 PM + comments
Profaniti Karut

Lately ni semua ok ok je. Tak de benda yang bikin aku marah. Makan cukup, pakai cukup, kawan kawan ok. Nak jumpa kan sabtu ni. Hari tu gaduh manja dengan Saodah Sood. Gaduh tu kan tanda sayang. Boyfriend sihat. Kuku kaki belum potong. Bukan malas, tunggu Jumaat baru afdal. Baru tak baru sangat beli shirt baru. Jimmy belanja. tempat kerja ok ok aje. Hari ni ade orang open table. Malas aku. Tak larat.

Oh ya. Menulis ni macam nak berak. Kalau paksa aku berak, sumpah aku tak boleh walau pun di teran. Jangan dohh. Nanti buasir. Aku macam suka pulak dengan analisis tahi. Kalau tenggelam tu tanda nya tak bagus lah penghadaman kau. Kalau tahi tenggelam aku akan jadi muram.

Hari ini tahi aku timbul. Maka aku rasa happy juga sikit sikit. Tahi timbul bermakna hari yang ceria. Percaya lah. Shit dan tahi.

p/s: Jumaat cepat sikit datang. Aku nak rileks, atau travel. Ah, mana mana lah. Janji tidak ke pejabat.


Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira