December 11, 2009 @ 8:24 PM + comments
PPPFFFTTT

takdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemood
takdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemood
takdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemood
takdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemood
takdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemood
takdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemood
takdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemood
takdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemoodtakdemood

(ayat diatas adalah copy paste saje)

Kenape ek. Hari ni bukan main lagi aku tunggu selama aku praktikal ni. Tapi bila da tibe Jumaat, rasa tak best pulak. Hari ni Kak Sham belanja mee bandung mama. Pehh memang berasap ah. Balik ofis mulut bengkak macam ninja.

Satu dunia da tahu negara ni dengan propaganda Satu Malaysia nya. Tapi sejauh mane kah ke-Satu-an ke-Malaysia-an tu. Kenape tah tibe tibe terkeluar pasal ni. Mungkin sebab aku tengok peristiwa tadi kot. Tak ape lah. Aku taknak cerita kat dunia pasal ni. Biar aku je yang tau. Okay.

Serious takde mood. Aku pasti Aku Meyra tahu pasal ni. Takpe Meyraa. Aku redha. And aku bersyukur. Petang kang kite balik awal ok. Kite jumpa kat Secret Recipe. Pastu bantai Chicken Hut yang ko offer hari terdahulu. Kita makan puas puas. Tak puas lagi kita pegi McD beli Chicken McSaver. Seperti rancangan biasa kau itu. Okay. Kite memang da gemok. Orang lain peduli ape. Kan Meyra.

p/s: Hari last kat tempat praktikal, takde ape yang menarik melain kan barang barang aku yang banyak kena bawak balik sampai maut box Indah Kiat. Dah la tu, balik awal pulak tu. Selamat tinggal kawan.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira