December 28, 2009 @ 4:55 PM + comments
Muka Surat Sulit

Okay. Let me tell you the truth. Blog ni hari ini je da berusia setahun. Sumpah tak tipu. Aku berjaya menghidup kan blog ni sampai setahun. Dan, dan aku sangat teruja mase taip entri ni. Memang coolio! HAHA. BEnci pulak aku dengan permainan babi facebook stalker ni. Siapa tak tahu sila abai kan.

Tak besst nye. Minggu depan semua da berubah. Malas. Malas. Dah lah gemokk, malas pulak tu. Lagi beberapa hari je nak menjelma tahun baru. Nak celebrate mane tah. Dengan siapa tah. Best ke tak tah. Dengan nak balik U, kolej tak dapat. Nak duduk mane ni. NR ke? Tak mungkin. Bertambah kopak lah.

Eh eh. Tapi before that, ada benda yang paling cool mase tahun baru ni. Banyak gadget baru. Siapa mahu? Siapa mahu? Beli sendiri ah bhai. HAHA. Okay. Mungkin Jimmy tahu ape azam baru aku. Tapi aku nak bagitahu satu dunia tentang azam baru aku yang aku anggap coolio jugak.
  • Kementerian Pertahanan kukuh
  • Kementerian Kewangan stabil
  • Kementerian Pelancongan meluas
  • Kementerian Pendidikan maju
  • Kementerian Pengangkutan dan Jalanraya yang gah
  • Kementerian Kesihatan tak merudum
  • Kementerian Pemakanan supaya makin gemokk
Aku dah ciptakan government aku sendiri. Sebab aku tahu Perdana Menteri tak mampu kawal jajahan nya tanpa bantuan aku. Tapi paling penting, ade ke Kementerian Pemakanan?? HAHA. Mungkin terlalu taksub dengan makanan sampai aku cipta sendiri. Tidak mengapa. Nanti aku usul kan masa Persidangan AOUT.

Daisypath Anniversary tickers

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira