December 18, 2009 @ 1:47 PM + comments
It Doesn't Matter

Ishh. Biar betik. Dah lama gila tak update. (padahal Seminggu jek). Tapi lama gak tuh. Well hari ni macam da seminggu aku tak pegi praktikal. Eh,eh lupa la. Da cuti dohh. HAHA. Aku cam simpati gila kat budak budak yang kena extend dua tiga minggu sebab keje melambak. Mula mula aku kena gak cam tu. Tapi aku main ngelat. Malas ahh. Da cuti, cuti je ah. Buat pe nak extend extend menda kejadah tu.

Mood: Sombong

Hee menyampah lah tengok muka kau. Pegi kau jauh jauh. Kenapa mesti aku kena tengok muka kau. Sakit hati. Sakit hati. Kau apesal ha. Selalu mengganggu hidup jiwa dan raga aku. Dah dah. Blah. Blah. Menyampah lah!

Okay. Tukar mood pulak. So ape yang terjadi tadi sila abaikan okay. Sempat ke aku nak buat ni semua. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. Takut nya. Pergi jalan lah kalau kau rasa annoying ka. Meluat ka. Sekarang tak best. Tak boleh webcam. Line macam tahi. Haisshh. Kenapa lah aku suka sangat dengan perkataan tahi semenjak dua menjak ni.

Sekarang aku masih berhutang. Demmit. Bila lah nak settle ni. Okay. Sudah. Malas lah nak tulis. Bila aku tengok muka kau, aku rasa meluat gila sampai tak jadi nak bebel panjang panjang. Rasa nak lempang je laju laju. Ish tak baik nye aku. Kenapa lah aku benci sangat dengan kau ni. Habis hilang semua rasa nak tulis aku.

p/s: Ahh aku ade dress mewah. Siapa mahu? Siapa mahu? Sila angkat tangan.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira