December 11, 2009 @ 12:18 PM + comments
Ciss Bedebah Kau

Perut gendut. Pipi tembam. Kuat makan. Rambut kusut. Busuk tak mandi. --> yang tulis entry ni.

Okay. Malam tadi aku tidur. Lepas tu kan aku mimpi. Sejak dua menjak ni, aku rajin dihantui mimpi. Mimpi yang entah apa apa. Actually aku jarang sekali ingat isi kandungan mimpi dengan tepat. Hanya ingat part part yang best best je. HAHA. Btw, semalam punya mimpi best gilaaa.

Mimpi aku dapat duit banyak banyak. Btw lagi, aku tahu kenapa aku mimpi tu. Aku bakal dapat duit dan aku tak sabar membuatkan aku termimpi mimpi benda tu. Tak senonoh nyaa. Anyway, aku dah puas tengok angka. Hari hari aku tengok kalkulator. Begitu punya obsess. Ah. Biar lah.

Semalam first time aku tengok The Biggest Loser Asia. Yang paling comel ialah Kelvin Yue. Damn comel dia. Aku tengok anak Adah. Pehh comel gila dia. Sofea Adriana. Aku tak sempat pulak nak snap picture dia. Meragam sangat. Tapi montel gila dia. Ish geram aku tengok.

Aku ingat lagi masa kat BGRC, ada satu family day dari ke abang dia sampai ke adik adik dia semual montel montel. Geram! Geram! Geram yang kecik skali. Rasa nak cubit je pipi dia. Muka dia bulat, rambut lurus gila blond pulak tu. Jam tu gak aku rasa nak main agah agah dengan dia. Tapi karang tak pasal pasal aku yang kena sergah. Cehh.

Sekarang ni. Aku cakap orang montel, aku pulak yang dah terjadi montel. Alamak aihh. Mesti budak budah GBS karang prank aku. Dah tau dah korang tu. Okay.

Aku benci gila. Tadi jumpa Ina. Aku pegi rumah dia. Dah nak balik tu, salam salam cium pipi semua rupa rupa nya kitorang balik jalan arah yang sama. Caitt. Kau ni Ina. Memang nak kena. Dan satu hal lagi. Aku tak tahu ape hal dengan aku hari ni. Tadi pergi Jusco dengan mak. Mintak tanya kan size 's' baju scarlett. Tiba tiba amoi tu kata "Oh akak aa.. Saya tak kerja sini" Malu gila dohh. Padahal rupa dan uniform da macam pekerja Jusco da aku tengok.

p/s: Hari yang sangat rimas. Okayy. Banyak pulak aku nak cerita hari ni. Korang pulak buat buat muka terpaksa baca. Demmit.


Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira