December 31, 2009 @ 9:37 PM + comments
Bye KL Hye Perak 2 (Hye 2010 Too)

Well.

Tak banyak nak bebel. Tapi just terkenang benda benda bodoh yang berlaku sepanjang tahun 2009. Hari ni hari last Dua Ribu Sembilan. Tahun ni jugak da banyak buat aku pk yang '2' is the best. Kenapa aku cakap macam tu? Kau tak perlu tahu. Masa aku tengah tulis entri ni, aku da berada kat perak dan kejap lagi tak tau lah akan celebrate New Year yang tak new sangat tu. Duhh, new laa dohh. So let's go through to this part.

Entry 2009..

Aku patut jadikan ini sebagai tajuk entry. Tapi apakan daya. Aku merasakan 'Bye KL and Hye Perak' are most superb title. HAHA. Entah apa apa tah. Cepat gila masa berlalu. Pejam celik dah masuk 2010. Gila. 2009 ni banyak benda yang berlaku. Aku nak senarai kan sikit. Mula dari Januari sampai December. Aku cuba ingat. Kau macam tak paham aku ni ade masalah dalam mengingat something.

1) New Year dengan budak budak gila. Seribu satu malam.
2) Termelekat dengan Abdul Azim bin Ayob.
3) Masalah ingatan yang semakin teruk sebab sekarang ni aku dah tak ingat apa apa.
4) Cuba ingat, annoying kan?
5) Muat turun lagu dan movie paling pantas di dunia. Oh terima kasih.
6) Aunty Jun operate. Breast cancer. And sekarang dia amat lemah.
7) Result praktikal yang agak mengejut kan.
8) Simpan ASB. Berjaya times square.
9) Birthday yang paling bermakna.
10) Ramai kawan datang, ramai musuh mari.
11) Kekopak-kan yang melampau.
12) Mengecat rumah hasil gesaan Jimmy.
13) Handphone aku sexy.
14) Akhir nya aku bukan lah seorang NR.
15) Babi gila sampai lima belas wehh.

Kalau nak list kan semua, memang takkan habis dan tak ingat pon. Tapi yang aku listkan ni semua yang SANGAT SANGAT memberi impak dalam hidup aku. SANGAT SANGAT. Sama ada baik atau pun buruk. Pandai pandai lah. Dalam hidup aku tak ada benda yang lebih susah daripada meningatkan benda benda yang dah lepas. Susah maksud aku, susah nak mengingat. Bahaya ni. Exam nanti macam mane ni.

Azam baru. Perlu lah lebih pandai dari pandai yang sebelum nya. Perlu lah lebih kaya dari yang kaya sebelum nya. Perlu lah lebih sopan dari yang sopan sebelum nya. Perlu lah kurang tidur dari yang kuat tidur sebelum nya. Dan perlu lah cukup solat dari yang cukup solat sebelum nya. Bukan untuk aku sahaja. Untuk kau jugak. Jangan nak main ngelat.

p/s: Macam tak percaya je kehebatan dunia. Terima kasih semua.



Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira