November 9, 2009 @ 5:09 PM + comments
Friends, A Little Help Here.

Hey, entah lah. Aku tak tahu nak cakap macam mane. I just don't care about it anymore. Sebelum ni aku takut kehilangan kawan, tapi aku tak sedar aku dah ada kawan yang selalu support aku no matter what, may be kalau aku kate aku tak bersyukur boleh? Whatever it is, aku dah try buat yang terbaik. Terpulang lah pada korang untuk menilai. Aku macam tak cukup makan garam lagi. Tak cukup matang nak buat apa apa, nak fikir apa yang terbaik. Maaf lah kalau ada yang terasa dengan entry aku ni. Aku cuba la cuba nak elok elok kan apa yang kurang elok tu. Hmm, but major problem is that I didn't know how to settle this down, so macam mane la aku nak change to be a better person. I'll try okay. Bye.

Ika Oi suka sangat dengan sound track Across The Universe.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira