November 25, 2009 @ 5:22 PM + comments
Analisis Mundur

Entry ni. Sebenar nya nak menunjuk kan yang aku.. KOPAK. Duit duit. Aduh, fine fine. Mendadak Cheppy SMS aku yang isi nya menggambar kan ke-cukup-samaan frekuensi antara kami. Chep kau ilham ku.

Jadi inti aktivitas aku saat ni adalah:
  1. Belajar gitar bersungguh sungguh. Tapi coding online ah. Tapi ok what. Sekurang kurang aku belajar sesuatu dari menganga mulut besar besar. Kenapa aku mesti susah payah macam ni. Boleh mintak tolong member pun. Eh, biar ah.
  2. Tunggakan kerjaan. Kerja office aku sangat lah melambak. Aku sampai buat OT kat rumah. Pehh, memang sayang QS Firm itu. Jangan pisah kan, aku dan dia. Phyne Ballerzz.
  3. Ini terdekat: Night in Chaos dan Alex Unlimited. Novel hasil meminjam.
Kenapa aku merasa kabur dan absorb. Sukar nak beza yang benar dan hak. Oh ya. Mam-Germo dalam mimpi aku malam tadi tersenyum manis dan penuh perhatian. Sialan. Muka kau macam budak kecik yang idiot.

Lama lama aku jadi macam Jacko. Aku krisis identitas, keperibadian, cintakasih (hekeleh), plus krisis kewarganegaraan, dan krisis KTF. (Kopak Tahap Fuck). Fine.

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira