November 3, 2009 @ 4:01 PM + comments
Mr. Pending, Mr. Pending

Bosan tahap cinabeng. Sumpah aku tak tahu nak buat ape. SMS Jimmy, da tidur. SMS Chep tanya kaba berita, tengah krisis rumah tangga. So online je ah. Bila online facebook aku jumpa satu quiz ni. But it's no really a quiz. Tah ape benda aku pon tak tahu. But ade question and aku kena answer lah kan. Then aku pon buat. So quiz nye macam ni

1) Apakah benda yang penting dalam hidup kamu?
IC. If tak orang akan ingat aku orang Pattani.

2) Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
omg I can't remember lah HAHA ouh yea topup ;p

3) Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
Aku nak dalam air. So that orang datang kenduri semua kena menyelam.HAHA

4) Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
7bulan jek. Sekarang nak pecah rekod tu lah.

5) Adakah anda sedang dilamun cinta?
SO MUCH IN LOVE, BABY ;p

6) Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
Kedai Jeez depan rumah dan selatern western.

7) Namakan buku terakhir yang kamu beli?
Never Shower In A Thunderstorm kat MPh.

8) Apakah nama anak kamu nanti?
Tak mungkin Jessica Alba. Ramai sangat orang sakit hati dengan anak aku nanti.

9) Kamu lebih senang dengan ayah atau mak?
mak, mak, mak.

10) Namakan seseorang yang ingin kamu jumpa dalam hidup buat pertama kali?
Nak jumpa Monroe. Tapi da mati pula.

11) Sebut kan 8 nama sahabat paling rapat dengan kamu?
Aezan. Fasya. Chep. Jun. Kecik. Mira. Nik. Beah.

12) Adakah kamu mencuci baju sendiri?
Of course nottt.

13) Tempat yang paling seronok yang kamu mahu pergi?
Pulau Redang, Terengganu boleh?

14) Butirkan 5 barang yang paling kamu mahu:
PENDING FOR SURE.


15) 8 perkara yang amat saya gilai:

  1. Jimmy
  2. Of coz food. Gemok kan.
  3. Bantal busuk.
  4. Rambut fringe yang bangs' tu.
  5. Money money money.
  6. Shopping. Da ada duit baru shopping.
  7. Mini cooper, sorry?
  8. E71

16) Pelukan atau ciuman?
Both. Sorry again. GAHH.

17) 8 perkataan yang sering diucapkan:
  1. bodoh gila
  2. sumpah betul
  3. serious?!
  4. mak aihh..
  5. wtf
  6. dasar kak timah rambong
  7. fuyoh.fuyoh
  8. bapak aaa
18) 8 buah buku yang baru di baca:
  1. Life is an open secret
  2. Alex Unlimited
  3. Scrap book
  4. Babi gila sampai lapan weh
19) 8 lagu yang di dengar berulang kali:
  1. hey monday- 6 mnths
  2. henson- i will come to you
  3. hinder- without you
  4. dygita- kerna sayang kamu
  5. lupa lupa
20) Mari buat quiz yang bodoh ni.

p/s: Soalan yang no 20 tu tah pape tah. Biar ahh. Jawapan aku jujur dohh.




Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira