November 10, 2009 @ 4:56 PM + comments
Hack. Babi.

Stress, stress, stress

Stress nye aku!! Apa ke bodoh sangat wep. Weh tolong lah. Stop being evil. Aku bengang lah. Hello. Myspace tak boleh bukak. Bila nak login tu ade orang yang rajin sangat pegi hack aku punya account. Shit. And aku bengang lah. Hello. Well, atleast I have something to say. Aku perlu dan patut menuntut bela atas penganiyaan keji dan munkar ni. *Muka keji. Yes, kau dah berjaya. It's so hard to explain.


And finally, yes. I felt depressed, confused, angry, hopeless, upset, annoyed, irritated, humiliated, terrible, frustrated, rejected, tense and I hate it (semua nya macam mood kat myspace kan). Biar ah. But it's true. Kenapa bila aku rasa semua okay tiba tiba ada je something bad happen behind the scene. Aku pulak pretend that everything was fine. Haihh. *Sigh.


And (suka pula guna 'and' kat pangkal ayat) aku tak pernah expect semua ni jadi lagi. It is because semua ni pernah jadi masa dulu. And I truely wonder why this is happen again. Habis semua account aku kau hack. Abes aku nak guna ape. Kau sorang saja kot. Bodoh. Tak ada otak. Just go to hell lah. !


Kau seronok kan buat cam ni. Kau memang terrible. Kau ingat kau bagus sangat. Dah luas sangat ilmu kat dada. Dah boleh kembang kan hidung macam ninja. Oh c'mon lah. Kau ni macam lifeless. Kau ni menyebok lah. Apesal nak sangat stalker. Biar ah kau nak kate aku perasan pon. Tapi memang betul. Kau jelous sebab aku macam Jessica Alba. And again? Duhh. tolong pergi jauh jauh. I don't need 'sam-pah' like you. Okay.


There's nothing left to say. Kau nak hack sangat kan. Nah amek lah. Aku bagi dohh. And aku kesian sangat tengok kau ni. Kau ni macam da takde kerja lain kan. Well, kau punya kerja ni lebih jijik dari perogol bersiri. Just go away!!


Pehh, boleh mabok aku taip laju laju ni.


Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira