October 19, 2009 @ 4:40 PM + comments
Macam Hari Raya

Weh,

Selamat Hari Raya doe. Aku wish ni sebab aku tak sempat nak reply semua SMS raya yang member2 bagi malam raya tu. Sori bhai. Aku busy lah. Tolong tok. Tapi aku nak crita. Raya kali ni best gak. Sebab first, aku balik ganu. Da lame tak balik sini. Kedua best sebab aku kali ke-pertama dapat belaja masak nasi dagang. Wah teruja. Thanks Mak Long. Tapi yang first tak best ialah aku tak dapat nak upload gambar2 tu sebab da terdelete. Sokey. Tapi aku boleh conclude kan kat sini yang raya kali ni bermakna lah. Sebab celebrate raya ngan yang Tercinta. Jimmy. Biya lah jau di mata tapi dekat di hati dan sanubari. Wah-wah. Masa mula-mula mak aku dengar nama Jimmy, dia marah aku. Sebab ingat boyf aku ni orang Cina, tak pon Sabahan. Haha. Mak..mak. Mane ade lah. Jimmy pure Melayu lah mak. Okay. Jap nak upload.


* ni adalah Raya ke-Pertama
(muka mase ni elok lagi)


*ni Raya ke-Dua
(muka ni pon maseh elok lagi dan buleh tahan sepah keadaan rumah)

*ni adalah raya ke-Tiga
(muka da macam vampire tapi still okay, haha)


Antara picture yang terhandal di hari raya, yang lain aku malas upload. Sebab internet kat rumah tok ni slow gilak. Nak webcam ngan Jimmy pon tak boleh. Caiitt! Raya ni aku tak banyak lah beraya rumah orang. Orang yang banyak datang, sebagai contoh. Raya ke-Empat geng Pasukan Telur Sedunia serang umah tok. Haha. Dorang datang dalam pukul4 camtu. Best. Makan mee kari mak buat, eh silap. Aku buat. Haha.
*ni Raya ke-Empat
(Nikky sorang je Raya Puasa, yang lain DeepaRaya, hee~)


xxxx Eh,da habes lah. xxxx


Hm,

Tapi kan ade lagi nak stori-mori. Kira belim habes lagik lah. Haha. Bila da balik KL kan. Cheppy text aku. Kate nye nak ajak aku pegi raya open House rumah Ain Cun. Rumah dia dekat2 ngan selayang mall. Aku tau kot, tapi kitorang gi ngan ayah ngan ibu chep. Ngan Nana skali. Tapi jem killer kat Batu Caves. Aku rasa semua orang atas jalan tu nak pegi open House rumah ain Cun kot. Erm tak ah. Mase dalam kreta, aku crita kat cheppy pasal cita-cita aku nak jual barang and promote dalam blog ni. Aku siyes nak. Chep tolong lah join aku. Aku desperately nak kan partner join venture. Chepp macam berminat lepas aku crita macam2 kat dia. Nanti kitorang nak pegi Mall yang jual barang2 borong tu. aku ingat nak jual Beg. Nanti lah aku upload pic beg tu. Malas arrr skrg. Okay.
*ni raya ke-berapa tah
(rumah Ain Cun macam supermarket kan)
haha memang supermarket pon!!!! haha



Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira