October 17, 2009 @ 6:34 PM + comments
Entri Budak Psycho
Baik

Woihh..

Okay here, let me explain so that everything will be clear and you will understand the real situation. The thing is aku da letih. And baru mula entry aku da letih. Semua sebab kau. Aku sebenar nye tak tahu macam mana nak mula entri ni. Sebab ade makhluk asing ni yang mengutuk seranah aku dalam entri dia. Tu pun aku refused untuk baca sebab aku tahu aku sakit hati. Yess I know. Itu yang kau nak sebenar nya, and you deserve it. Okay. Nampak remeh but i will tell my story to the whole world tu. It's not s revenge but just to let you know that you were absolutely wrong.!

Walau bagaimana pon, tapi belum natijah nya, aku tak marah langsung kat kau sebab aku rasa aku tak patut ade perasaan tu. Tapi aku tau kau tulis entri tu sebab kau tengah bengang kan. Kau bengang sebab kau rasa diri kau bodoh sangat mase tu. Kena tipu hidup-hidup even kau da tahu benda tu betul-betul depan mata kau. Tapi bila kau tahu kau still nak pretend yang kau cool. Oh c'mon lah. You don't have to do that. Kau akan tahu ape akibat nya kalau kau still tak back off and buat-buat cool. But now you dah back off and it's suit to you.

Tah la. Aku kesian lah tengok kau. Aku dah tahu lama apa sebenar nya yang ada pada kau. Tapi kau still tak sedar-sedar yang kau tak tumpah and exactly same as clown. Kau tak payah kot nak susah-payah make effort nak sedar kan aku tentang ini atau kau sendiri yang akan terima akibat nya. Maybe kau ade perasaan jelous kot. And maybe aku ni macam Jessica Alba kot. Sebab tu kau selalu kacau hidup aku. HAHA.

And I want to make things clear, dari mane pulak lah ter-exist nya pasal torehan kulit tangan aku a.k.a tattoo. Kau ada nampak ke aku buat tu semua. Aku tahu lagi lah paal hukum Islam and i'm truely muslim too. Bila ade yang tak suka, mesti banyak pulak benda yang tak kena and ape yang aku buat. Including those tattoo. Ehei I'm not that type of girl okay. Yang nak terhegeh-hegeh atau pujuk rayu atau say something yang membuat kan aku fikir yang kau memang tak kan back-off (eh-sama-macam-kau-lah) . Siapa yang pujuk and siapa yang merayu. Just think obout it repeatedly ok. Jangan main sembur je. Macam dah tak de kerja sangat.

One most important thing, aku tak pernah pulak tahu yang aku ni feymes kat Kampus aku sendiri. Aha. Bagus juga sebab kau dah pon mem-feymes kan aku. Tapi ingat, setiap ape yang kau sebar kan kat kampus, you will get it back. Atau bukan dengan cara tu, tapi dengan cara lain. Aku takde ah pulak niat nak revenge or make it sweet or ape bodoh semua tu. Tapi mane tahu, someday you will get by other person yang kau sendiri ada buat benda yang sama macam kau buat kat aku. Amin.

Hah, belum habis lagi doh. Aku nak bagitahu kau ni. Yang kau adalah psycho yang sebenar. Awal-awal lagi aku dah nampak semua tu. Kenapa lah kau tak sedar tu semua. Kenapa mesti nak kata aku psycho sedang kan kau yang psycho. Sebab aku tak hack account orang. Haha. Fuck. Kau adalah psycho tahap fuck. Damn psycho-est. Jap, jap. Fuck dalam bahasa Malaysia adalah bersetubuh. So kau adalah psycho tahap bersetubuh. Euwww kesian nyee kau.

Eh kau, aku harap kau dapat jumpa lelaki yang paling sesuai dengan kau. Dan sudah-sudah lah kau jadi bodoh okay. Aku sentiasa memaaf kan ape yang kau da buat dulu. Biar pon kau tak pernah cakap sorry atas ape yang kau da buat kat aku. Ingat. What goes around comes around. You just waste your time kalau kau still nak pk benda-benda macam psycho, insecure, fragile and what the shit lagi. Bagus jugak kalau kau mengaku kau psycho. Yang sebenar, kau pathetic. Macam sampah. Bla..bla..bla.. Itu yang sebetul nya.

Before I end this up, please la. Kalau nak buat apa apa, THINK.

Jap, shut up lah you. Kecoh la you. Macam baik sangat. Hee as if you tak pernah buat salah. Apa ni kecoh sangat. Ingat kau sorang boleh kecoh. Blah !

p/s: So sekarang ni siapa yang baik. Aku atau kau. Okay the award budak baik goes to IIIKKKAAAA. Haaha

Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira