October 24, 2009 @ 11:14 PM + comments
The First Day of Being 2

Bye,bye teen years.

Good-bye all the stupid things and silly-ness,
Lots of hope,
God please give me strength,
Formed me to be someone;
  • who will not disappoint her parents
  • who loves her God more than everything
  • who will give her faith to the one she loves
  • who are less anger
  • who do not chase her DL
And someone who wears scarf and walk like a proud Muslim.

God give me courage to walk in straight, ahead and leave all the things behind.

AMIN,,

xxxx sudah xxxx

Woihh,

Hang out dengan Jimmy semalam bagus betul. Eh jap. Memang birthday yang bermakna lah. memang routine lah kan. Bday je celebrate. Haha. Jimmy sorang je, aku dapat 3 present. Semua dari Jimmy lah. Wah. Bangga betul aku. Kembang hidung macam ninja. Okay. First aku terima barang yang paling aku nak nak skali. Iaitu Purse Roxy. Yeeehaa! Thanxx darling. Then second aku dapat pendrive unik. Aku tak tau la. Pendrive tu aku tak pernah jumpa pendrive cam tu. Ianya macam kad. Ala macam kad ATM tu. Tapi ia nya pendrive. Okay takpe. Susah nak cerita,nanti aku upload. Then yang ketiga aku dapat pensel case kayu. Jimmy ni macam perli jek. Yela aku pegi kelas bawak pensel case yang tin tu. Bising amat tau. Kalau masuk DSI atau dewan exam memang aku je ah orang tengok. Sebab bunyi tin tu kuat sangat. Sampai kan lecture ingat tu tin biskut. Baru nak mintak sikit, rupe nye pensel case. Haha.

Okay. Berbalik kepada cerita asal. Pada mula nya nak pergi KLCC. Nak tengok muvie kat situ. Then kitorang pon pegi lah. Sampai je KLCC terus laju-lajuke TGI. Memang laju ah. Then makan and take some snap of picture. Ni lah hasil Jimmy. (sebenar nya malas nak taip panjang2)





















Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira