January 26, 2009 @ 11:32 AM + comments
Pagi Hari Ini

Pagi ni aku memang bagun awal. Pukul 11. Serious awal. Tak terniat pun. Tapi aku nak bangun jugak awal. Dengan hati yang semangat gila bangun and terus pegi toilet cuci muka gosok gigi je. Sumpah semangat. Hati berdebar debar. Tak sanggup menahan dah rasa nak ber-facebook.

Aku balik bilik. Terus simpan berus gigi. Cleanser semua. Aku simpan handphone jauh jauh. Supaya aku tak de gangguan. Aku kuat kan kipas sebab pagi yang panas (kulit buaya). Aku bukak tingkap tapi tutup langsir,tutup lampu (aku tidur bukak lampu dasar pengecut). Untuk mood yang lebih ghairah untuk aku dan facebook.

Aku capai leptop. Aku tarik adapter bawah katil. Tibe tibe terpandang Nik yang tengah tidur dengan superb nye. Pehh tak mungkin aku tergoda. Aku akan 'date' dengan facebook ah jap lagi. PM (pegi mampos). Then aku heret leptop ke dinding. Letak baik baik atas meja.

Aku cari medem broadband dalam laci meja. Tak jauh dari tempat aku duduk. Aku cari brodband dalam pensel case. Dan jumpa sudah. Perlahan. Aku tekan butang ON di leptop. Tapi hanya bunyi kipas kat dinding je yang kedengaran. Aku cuba ketuk ketuk sikit bahagian bawah leptop. Biasanya terus okay kalau ketuk sikit.

Aku terpandang. Kosong..........




Suis dinding belum ON !

Celaka betuihhhh. Aku baru nak maki leptop problem lagi. Adeh diri sendiri yang terkena. Syabas. Bravo. Tepok lah sikit. Tapi tak cukup dengan tu, online dan terbaca satu perkataan tu. Aku sengeh sampai tertidur. Sampai tertidur yang melebihi waktu. Kelas pun tak pegi. Damn Ika. Kau suka buat drama.

p/s: Pengajaran, jangan gelojohh doh.



Labels:





Older Post | Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira