December 14, 2008 @ 7:35 PM + comments
Hell, it's a Chemistry

Okay, Okay, Okay,

Haha. Laugh-laugh aku. Akhir nya aku da ade blog baru. I miss my old blog. Segala gala nya ada kat situ.Tak pe tak payah paham. Blog kan, mesti semua nak crita kat dunia pasal ape yang dorang buat, ape dorang rasa, dorang brekfast ngan sape, pernah mencuri ke tak, rampas suami orang ke. Okay. Kali ni aku ade blog. Don't you dare to touch it. Or hack it. Paham.

Aku ade kawan. * Tiba tba je cerita pasal kawan aku. Biar ah, blog aku. Kawan-kawan aku semua best terutama geng tiang. Aku punya kawan takde lelaki. Sosial. Tapi biar ah. Tak nak ade lelaki. Kawan aku kebanyakan nye girl. Bukan lah yang hot stuff, yang kaya raya, yang high heels. Tapi, dorang cool. Dorang prank. Dorang the real 'Tiang'.

Aezan.
Aku suka kau. Bukan suka love2 cinta tu. Kau pembuat nasi lemak terhandal di Malaysia. Mane nak cari nasi lemak yang kau buat. Walau pon aku tak pernah rasa, tapi aku tau ia sedap. Bila kau nak kasi aku rasa ni. Even kau ni duk kuantan tapi kau selalu turun kL. Ni da menampakkan semangat kau sebagai pahlawan tiang yang memang macam tiang. Kau ingat lagi tak. Mase budak-budak ixora sangat mengharap kan kau dan Jun nyanyi Lagu Padayappa tersohor masa zaman kegemilangan kita tu. Haha. Bodoh sungguh.

Cheppy,
Weh chep. Kau terkenal kan dengan kelentikan jari kau yang lima tu. Aku ingat lagi masa ixorian dulu. Disebab kan kelentikan jari kau, Jun taruk nama baru kau 'Dewa Shankar'. Haha rindu doh zaman tu. Aezan pulak Prakash. Fasya aku lupa la. Ranjit kot. Jun paling ingat la. Muthusamy kot. Haha. Chep aku ingat lagi yang kau marah kitorang masa rumble kau time birthday kau tu. Kau cakap 'SPM korang semua FAIL'. Tapi yang penting SPM kita semua gempak gempak belaka. Kalau tak mana kan dapat offer over-sea. Haha.

Fasya,
Sya. Bila kau senyum sebijik macam amoy H1N1 kat depan rumah aku ni. Kalau rindu kau, aku tengok je muka amoy tu. Sumpah sebijik doh. KAu garang ah sya. Dan ganas juga. Dulu masa tidur sama sekatil, kau selalu tendang aku. Dan bantal busok aku jugak. Pehh sampai 1 meter doh. Kau ni Ranjit. Ganas nyeee.

Jun,
Junnnnnnn. Aku suka kau. Kau terhebat. Kau inagt tak, kite tergolong dalam kurungan pohon pohon renek. Aku kau zana kecik ngan bebeh. Haha. Kau masa dalam ixora dulu selalu tidur. Aku kejut pun still mengigau lagi. Mengigau Loloq pulak tu. Aduh. Dan kau ingat tak. Aku sure kau ingat. Yang masa kau jerit dari tingkat dua depan ixora. Kau jerit 'Woi Penan, ko ingat telefon tu bapak kau yang punya ke' hahaha. Pastu aku Aezan Fasya dan Wien terus kawad sambil lari ke dorm Wani. Haha. Gila.

Kecik, Wien, Wanie, Nadya, Zana, Bebeh, Sern, Arab, Emma,
Korang ingat tak weh. Sure tak lupa. Benda paling best sekali. 'Slaid-ing' weh. Kat padang masa tengah hujan renyai renyai. Padang basah berlumpur. Sumpah benda tu paling best. Aku tak lupe. Sampai kena halau.

Fana, Ain.
Sorry weh korang outsider. Tak banyak sangat memory ngan korang tapi kan. Ain kau lah sahabat aku masa kita sama sama cari nafkah dekat Maju Junction dulu. Kutuk mengukutuk bersama. Kencing berak semua bersama lah. Bila kau cuti aku sunyi. Bila aku cuti kau sunyi. Kan,kan. Haha hebat kan.

Nah ni muka kau orang semua. Haha bagus lah biya feymes kau orang aku upload sini. Tapi crita yang lain aku cerita lain kali ah.

Aezan

Cheppy

Fasya

Jun
Kecik

Nadya

Fana

Wien

Wanie

Emma

Zana

Bebeh

Sern

Arab
........................................................................................................................

SUMPAH RINDU KORANG LIKE HELL AND AGAIN, HELL IT'S A CHEMISTRY




p/s: Ni bukti kita ke padang. Tunjukkan pada Faridah yang kita aktif dan ada semangat kesukanan.!!

p/s again : Maaf kan aku Ain. Aku serious tak ada gambar kau. Muah. Maaf kan.









Labels:





| Newer Post
Profile

♥ IKA's ♥


I saw the best minds of my generation destroyed madness, starving hysterical naked



Socialis


Instagram



Archives





Credits




Buddyz

Aezan PFS
Aleeya
Atheera
Atrh Mhd
DyaYaya
Fasya
Hidayah
Idah
Liyana Fauzi
Maira
Meyra
Mimie
Sheira
Sheyfa
Syazana
Wanie
Wiwie
Sheira